top of page

UBUDISM COLLECTION AVAILABLE AT:

info@vesperhotel.com +31 71 800 99 88 Koningin Astrid Boulevard 46 2202 BE, Noordwijk Netherlands Discover the latest UBUDISM collection to define your style at Vesper Hotel and The Good Life Living & Interiors at Noordwijk aan Zee.


Wegens werkzaamheden is Vesper hotel tijdelijk gesloten. Begin mei 2023 verwachten zij weer open te gaan.


Vesper is het eerste boetiekhotel aan de Nederlandse kust. Hoogstaande service, vakmanschap en een sfeer van rust en relaxen staan hier centraal.

Vesper gelooft dat schoonheid zit in de details: want vrije tijd is veel meer dan ontspanning, vrije tijd is kunst. De naam Vesper staat voor het uur dat de zon ondergaat, de hemel violet kleurt en de sterren zich laten zien. Bij Vesper beleeft de gast dit moment op bijzondere wijze met een fantastisch uitzicht op de steeds veranderende Noordzee, vanaf het eigen balkon, waanzinnige terras of vanuit de lobby met een cocktail in de hand.Recent Posts

Follow Us

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page