RONALD HAZENHOFF & UBUDISM


De winkel waar kwaliteit en gezelligheid samen komen

In het hart van Enschede vind je de kwaliteitswinkel van eigenaar Ronald Hazenhoff. Een fijne zaak waar kleding experts je graag helpen aan een mix & match die helemaal bij jou past en ook nog eens betaalbaar blijft. De veelzijdige collectie bestaat uit artikelen die uitgaan van moderne trends en stuk voor stuk gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Stoere overhemden, die perfecte broek, maar ook gave aanvullende accessoires ; de herencollectie heeft heel veel te bieden. De armbanden van UBUDISM hebben inmiddels ook hun weg gevonden naar 'het Oosten' en een groot deel van de collectie is sinds Augustus te bewonderen.

Meer weten? Ga naar de website ronaldhazenhoff.nl of bezoek de winkel!

Dit is het adres:

Haverstraatpassage 41 7511EV Enschede 053 - 436 73 86 info@ronaldhazenhoff.nl

Recent Posts