top of page
IMG_0933.JPG
IMG_2116.JPG
IMG_1713.JPG

UBUDISM | WIE EN WAAR?

 

Het idee om UBUDISM te starten ontstond in 2017 op het eiland Bali. Tijdens een van zijn reizen kwam Willem Blokker in contact met een ervaren goudsmid met wie hij het plan opvatte om een ​​nieuw label te beginnen: UBUDISM.

Het zilverwerk wordt geproduceerd in UBUD en Celuk, dorpen in het zuid-centrale deel van het eiland. Ze gebruiken traditionele productiemethoden om hun unieke en originele zilverwerk te vervaardigen. UBUDISM hanteert eigen richtlijnen om te kunnen inspireren en een eigen identiteit te creëren. Zo maakt het label geen onderscheid tussen heren- en damessieraden. Draag wat je wilt, of, zoals de officiële zin luidt: 'Beslis jezelf te zijn.' De zilversmeden zijn zeer gemotiveerd en gaan voor de beste kwaliteit!

 

UBUDISM | ARMBANDEN

 

De armbanden hebben een "Sterling Silver keurmerk". Zo ben je zeker van de echte zilvergarantie. Sterling Zilver bestaat voor minimaal 92,5% uit puur zilver en 7,5% uit andere metalen, meestal koper. De norm vereist dat de legering een zilvergehalte heeft van een duizendste fijnheid van 925. De ontwerpen zijn ontworpen voor mannen en vrouwen, verkrijgbaar in 7 maten: 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 cm.

 

UBUDISM | RETOUR & KLACHTEN

 

UBUDISM staat volledig achter haar kwaliteit en een tevreden klant is onze eerste prioriteit. Mocht de armband echter niet passen of zijn er bijvoorbeeld technische problemen met de sluiting, dan kan het product binnen 30 dagen in de originele verpakking geretourneerd worden (inclusief de factuur met naam, adres en reden van retour).

We zullen aangeven dat we het op prijs stellen als de klant ons eerst een e-mail stuurt op info@ubudism.com. Misschien kunnen wij helpen!

 

 

UBUDISM | BESTELLINGEN EN LEVERTIJD

 

Aanvragen kunnen niet apart besteld worden maar worden verzameld om de verzendkosten en invoerrechten te minimaliseren. De levertijd is tussen de 12 en 20 werkdagen. UBUDISM heeft een beperkte voorraad, geen overheadkosten, winkels of personeel en daardoor kan de verkoopprijs zo scherp mogelijk worden aangeboden.

 

UBUDISME | NAMEN

 

Elke armband van 'The Island of the Gods' is een handgemaakt ambachtelijk kunstwerk en verdient daarom een ​​speciale naam. De namen van de armbanden zijn vernoemd naar goden, nimfen en profeten uit alle religies en streken.

 

UBUDISM | CONTACT & MEDIA

 

De volledige collectie is te bekijken op: Facebook: facebook.com/ubudism, Instagram:  instagram.com/ubudism en de site ubudism.com  U kunt e-mails sturen naar: info@ubudism.com

 

UBUDISM | LOGO

 

Het logo bestaat uit een biddende kikker. Zijn handen zijn gevouwen en hij lacht vriendelijk naar de wereld.

Waarom een ​​biddende kikker? Eigenaar Blokker: “Tijdens mijn verblijf op Bali werd ik dagenlang uit mijn slaap gehaald door een kikker. Zijn luide roep maakte me gek. De verschillende pogingen om hem bij de vijver te vangen en buiten de muren te plaatsen mislukten. schreeuwen met stenen, de volgende dag had ik berouw en dacht: "Ik ben een gast hier in de tropen, hoe kan ik zo dieronvriendelijk en respectloos zijn ... ik moet hem vergeven!" Om het standbeeld van dit dier te herstellen wilde hij een tatoeage van een kikker. Die tatoeage moet nog gezet worden maar de biddende kikker is het logo van UBUDISM geworden! Een symbool van vergeving en respect."

bottom of page